Betaal Methodes

Informatie over de betaalmethodes:

Wanneer u overgaat tot een aankoop binnen onze webshop. Dan is het natuurlijk heel belangrijk om te weten dat al uw betalingen op een zeer veilige en vlotte manier worden afgehandeld.

Hiervoor hebben wij het hoog aangeschreven Pay.nl in arm genomen om alle bank transacties op de juiste en correcte manier te verwerken. Dit betekend dat uw betaling nooit zoek kan raken. Tevens gebeurd alles realtime. Waardoor u als klant altijd weet waar u aan toe bent.

Onze BetaalMethodes:

Ideal: Bijna heel Nederland is bekent met ideal. Alle banken zoals de Rabobank, Abn Amro en noem maar op zijn aangesloten.

Bank overschrijving: Indien u niet houd van Ideal, dan is bank overschrijving een handige methode. U ontvangt naar uw bestelling duidelijk de bankrekening informatie en de referentie nummers. Nadat het bedrag is ontvangen door onze partner Pay.nl zullen wij direct uw bestelling gaan doorvoeren en opsturen.

Mister Cash/ Ban contact: Deze betaalmethode is de Belgische variant op Ideal. Heel België betaald via deze betaal dienst.

Paysafecard: Wilt u relatief anoniem uw aankoop doen. Dan is Paysafecard de ideale oplossing.

 

Untitled-2