Ervaringen Mozzie muggenvanger

Reviews van de Mozzie muggenvanger

“Afgelopen zomer had ik de tuin helemaal nieuw. Eindelijk konen we weer buiten zitten en ineens kreeg ik door een aantal planten en dergelijke die ik daar had staan last van vliegende insecten. Wespen, maar ook vliegen en muggen kwamen massaal naar mijn tuin. Mijn buurman hoorde van ons probleem en hij raadde mij een Mozzie muggenvanger aan. Hij had er zelf ook eentje in zijn tuin hangen, dus ik ben even gaan kijken. Hij had gewoon nergens last van, al die beestjes kwamen op dat apparaat af! Ik heb er meteen eentje gekocht en ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat ik een Mozzie muggenvanger review zou gaan schrijven. Maar ik ben er zo enorm blij mee.  Ik kon de rest van de zomer heerlijk met het gezin in de tuin zitten, zonder continu geprikt te worden!” – Hans Bouwer

“De Mozzie muggenvanger is een review meer dan waard. Ik ben er zo enorm blij mee. Hij trekt de beestjes door middel van UV licht aan en gebruikt hiervoor ook co2 en warmte. De koolstofmonoxide (co2) schijnt als extra aantrekkingskracht te werken.  En  of dit echt zo is weet ik niet zeker, maar dat de Mozzie de beestjes wel bij mij weg weet te houden als ik lekker in de achtertuin bezig ben of daar lekker zit te genieten, dat is een ding wat zeker is. Voor mij geen ander apparaat meer. Sterker nog, ik heb er zelfs meerdere gekocht en die in mijn tuin op verschillende plekken gemonteerd. Dat kon makkelijk, aangezien hij absoluut niet duur is. Ik ben er heel erg blij mee en kan het dus ook aan iedere liefhebber van het buitenleven aanraden. Hij is trouwens ook heel eenvoudig te legen, dat was ik nog even vergeten te vermelden. Dat is bij andere apparaten die ik heb gehad en die ook minder goed werkten, wel anders geweest.” – Joost N.

There are no comments published yet.

Leave a Comment