Insectenvangers een must in de keuken

Insectenvangers: Een absolute must in de professionele keuken

In de keuken van een restaurant bent u verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen. De keuken moet goed schoon zijn en aan alle vastgestelde eisen voldoen om open te kunnen blijven en om natuurlijk de klanten in het restaurant de kwaliteit te geven die zij verdienen. Om dat voor elkaar te krijgen, is ongedierte in de keuken absoluut iets wat je als restauranthouder wilt voorkomen. Niet alleen dieren zoals ratten en muizen, maar ook vliegende insecten moeten absoluut uit de professionele keuken blijven.

vliegenvanger Flystopper GB30

Helaas is het niet altijd te voorkomen dat insecten zoals vliegen, muggen en wespen de keuken betreden. Er is altijd wel ergens een deur die open gaat of een raam dat eventjes open is geweest. Daarom is er apparatuur ontwikkeld waardoor deze beestjes niet lang in uw keuken zullen vertoeven. Een insectenvanger is een absolute must in de professionele keuken. Er zijn meerdere modellen in verschillende prijsklassen die u met veel gemak in uw keuken kunt hangen, zonder dat ze u of uw werknemers tot last zullen zijn. Daarnaast hebben deze apparaten een uiterst professionele uitstraling, waardoor zij naadloos ineen vakkundige keuken bij de rest van uw apparatuur aan zullen sluiten. De  Flystopper GB30 bijvoorbeeld is een uiterst strak apparaat dat uitermate geschikt is voor (open) keukens, bakkerijen en andere horecagelegenheden en bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt.

Naast een discreet design is hij uiteraard ook bijzonder effectief. De UV lampen trekken vliegen en wespen aan, die vervolgens op de aangebrachte plakstrip in het apparaat blijven zitten. Dit alles gaat geruisloos, zodat u er tijdens uw werkzaamheden geen hinder van zult ondervinden. Er blijven geen restjes of stanken achter en de vliegenvanger zelf voldoet aan alle HACCP eisen, waardoor het een niet te missen onderdeel van uw professionele werkomgeving behoort te zijn.

Insectenlampen

There are no comments published yet.

Leave a Comment