Vliegen in huis bestrijden

Vliegen in huis te lijf gaan

Het is zomer en u heeft de deur wagenwijd openstaan. Het zijn heerlijke temperaturen en daar wilt u natuurlijk heel erg veel van genieten. Maar het is haast niet te voorkomen, er komen vliegen en andere insecten uw huis binnen. Even de hordeur wat langer openhouden kan al voor 1 of meerdere vliegen zorgen die zo uw huis binnenkomen. Tijd dus om hier iets aan te doen.

Zakje water boven de deuropening

Dit doet men in de Verenigde Staten heel veel. U vult een doorzichtig zakje met water en hangt deze in de opening van de deur. De vliegen schijnen hierdoor in de war te raken en komen niet meer bij u naar binnen. Dit is alleen geen 100% gegarandeerde wijze om insecten buiten de deur te houden, dus als u dit wilt gaan proberen is het op geheel eigen risico.

Horren altijd dichthouden

Vliegenbestrijding in huis kan voorkomen worden, of in ieder geval voor een heel groot gedeelte, door de boel dicht te houden. U hoeft uw achterdeur niet altijd op slot te doen, maar als u een hordeur heeft geplaatst, zorg er dan voor dat deze altijd dicht is. U moet even naar binnen om wat te drinken in te schenken? Prima, maar laat de hordeur niet open. Een vlieg heeft maar 1 seconde nodig om zo bij u naar binnen te glippen.

Vliegenbestrijding in huis met een vliegenvanger

Mozzie-muggenvanger,-mozzie-muggenvanger-kopen,-de-mozzie-muggenvanger

U kunt natuurlijk de hele avond met een vliegenmepper door het huis lopen, op jacht naar alle naar binnen gekomen vliegen, muggen en meer, maar misschien is het veel handige om een vliegenvanger of vliegenlamp aan de muur te monteren. Tegenwoordig zijn deze zelfs in de vorm van een wandlamp verkrijgbaar, dus er hoeft niet per se een log apparaat aan uw muur gemonteerd te worden. De vliegen worden door de UV lampen aangetrokken en komen het apparaat nooit meer uit.

There are no comments published yet.

Leave a Comment