Vliegenbestrijding in uw stal toepassen

Vliegenoverlast in de stal

In de agrarische sector is vliegenoverlast een enorm en dus ook veel voorkomend probleem. Daarnaast kan het voor veel overlast zorgen bij zowel mens als dier. Melkveehouders, varkenshouders en ook houders van pluimvee hebben vaak last van deze vorm van overlast, zowel in de stallen maar ook eromheen.

Vliegenbestrijding in uw stal toepassen

Als agrariër bent u nou eenmaal genoodzaakt om iets tegen de vliegen te ondernemen, om zo ziektes bij uw dieren te voorkomen, niet alleen bij de dieren, maar ook bij uzelf. Daarbij neemt het comfort voor mens en dier zonder veel aanwezige insecten enorm toe. Zo’n overlast zorgt ook voor extra werk. En dat terwijl u het als agrariër al zo enorm druk heeft.

Vliegenvanger voor stal aanschaffen

Ook de agrarische sector gaat, zoals u als geen ander weet, met zijn tijd mee. Alles gaat steeds minder handmatig, wat het voor u veel eenvoudiger maakt. Zo is het ook meet het bestrijden van de vliegenoverlast. Vandaag de dag heeft u geen chemicaliën en dergelijke meer nodig om het vliegende ongedierte te lijf te gaan. U kunt tegen zeer scherpe prijzen al bijzonder professionele vliegenvangers in uw stal monteren. De insecten worden door de UV verlichting in het apparaat aangetrokken, waardoor u er geen enkele hinder meer van zult ondervinden. Het enige wat u nog rest is om de zoveel tijd de plakstrippen te vervangen en de opvangbak waar de dode beestjes in terecht komen te legen en schoon te maken. Op deze handige, moderne manier kunt u ervoor zorgen dat u, maar vooral ook uw dieren, van deze overlast verlost zullen zijn.

There are no comments published yet.

Leave a Comment