Wel of geen insecten bestrijdingsdienst in huren

Iedereen heeft wel eens last van insecten. Vooral tijdens de mooie zomerdagen komen er vliegen en muggen en allerlei andere insecten uw huis in en dat is bijzonder vervelend. Maar wanneer is het nou eigenlijk van belang om iemand te bellen om van deze kleine kruipers en vliegers af te komen? Of liever gezegd: Hoe weet u of u wel of geen insecten bestrijding dienst in huren moet?

Laten we beginnen met een voorbeeld over muggen. Iedereen heeft er last van, vooral als het nacht is en u eindelijk wilt gaan slapen. Het licht is uit en ja hoor, daar hoort u het zoemen van de vrouwtjes mug al. In zo’n geval kunt u op jacht gaan. Gewoon het licht aandoen en met een vliegenmepper zoeken. In zo’n geval is het niet nodig om een insecten bestrijding dienst in te huren. Als u in de tuin een emmer met water heeft staan en het wordt mooi weer, gooi deze dan leeg. Dit soort plekken zijn namelijk ideaal voor muggen om hun eitjes in te leggen en zo voorkomt u de overlast die muggen met zich mee kunnen brengen.

Vliegen zijn over het algemeen een irritanter probleem, want ze zijn er zowel overdag als ’s nachts. Heeft u een paar vliegen, is dit natuurlijk geen enkel punt. Maar ziet het zwart van de vliegen, omdat ze op een bepaalde geur afkomen of op andere dingen, dan is het duidelijk tijd om de insecten bestrijding dienst te bellen. Als het gewoon kleine overlast is, kan een FSL lamp al helpen. Deze zijn makkelijk te verkrijgen en eenvoudig te monteren. De vliegen gaan er dan op af en zullen in de lamp verbranden. Maar, zoals gezegd, ziet het zwart van vliegen of andere insecten, dan is het verstandig om wel een insecten bestrijding dienst in te huren. U kunt zelf het beste bepalen wanneer dit nodig is, maar bij twijfel kunt u altijd contact met zo’n dienst opnemen, zodat ze u van voldoende informatie aangaande uw insecten probleem kunnen voorzien en kunnen zij zelf het beste bepalen of zij langs moeten komen of niet.

There are no comments published yet.

Leave a Comment